Βιογραφικά

 Η Αγγελική Κοσκερίδου-Νιάρχου ασχολείται με το χώρο των εναλλακτικών θεραπειών από το 1999. Η αναζήτησή της ξεκίνησε διαβάζοντας διακαώς καταξιωμένους συγγραφείς του χώρου της ολιστικής θεραπείας και αργότερα μυήθηκε και η ίδια σε αυτήν ξεκινώντας από το χώρο του Ρέικι. 
Η αγάπη της για τη γιόγκα την οδήγησε στο δρόμο της διδασκαλίας, αναπτύσσοντας και προωθώντας το σύστημα της Yoga Classic & το θηβετιανό Διαλογισμό. Στο δρόμο της ολιστικής θεραπείας, ταυτόχρονα, προστέθηκε η εκπαίδευση της στη Βοτανοθεραπεία & τη Ψυχολογία. 
Η δράση της συνεχίζεται παραδίδοντας μαθήματα, σεμινάρια και διαλέξεις σε διάφορους χώρους & περιοχές, με έδρα την Θεσσαλονίκη και το Εναλλακτικό Θεραπευτικό Κέντρο-Εργαστήρι "Alternative Therapy Center" που διατηρεί.
Στόχος της η μετάδοση & διάδοση της Πραγματικής Ολιστικής Θεραπείας και η εναρμόνιση του ανθρώπου με τις Εναλλακτικές Θεραπείες, με σκοπό την επίγνωση, αυτογνωσία και ενίσχυση της ψυχοσωματικής υγείας του ανθρώπου.
Τέλος, η εκπαίδευση και η εμπειρία της στις Εναλλακτικές Θεραπείας την οδήγησαν στην ανάπτυξη της Ολιστικής Θεραπείας Απελευθέρωσης A.P.D., μία νέα θεραπευτική τεχνική που δρα σε όλα τα επίπεδα της υπαρξής μας!


No comments:

Post a Comment