About us

ALTERNATIVE THERAPY CENTER ®
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Γνωρίζοντας το χώρο μας, θα ενθουσιαστείτε με τα ειδικά προνόμια που σας παρέχει για την επίτευξη του στόχου σας. Μη διστάσετε να επιλέξετε κάποιο από τα τμήματά ή να ζητήσετε τη βοήθεια της ειδικού για να σας κατευθύνει σχετικά με τις ανάγκες και τα επιθυμίες σας. Από την ανάγκη για ξεκούραση, αναζωογόνηση, τόνωση σώματος και πνεύματος έως  την επιθυμία για αδυνάτισμα, εξισορρόπηση, ρύθμιση στρεσσογόνων καταστάσεων και θέματα που σας απασχολούν, είμαστε στη διάθεσή σας για να επιτύχουμε μαζί τους στόχους σας.
HATHA YOGA
Απολαύστε την κλασσική Yoga με σωματικές ασκήσεις που επιφέρουν χαλάρωση, ηρεμία, αποτοξίνωση, αυτοσυγκέντρωση και βελτίωση στη ψυχοσωματική υγεία. Εντάσεις και στρες αποβάλλονται ευχάριστα μέσω της άσκησης στη Hatha Yoga, ξεκουράζοντας και τονώνοντας παράλληλα το σώμα και το πνεύμα σας!
ASHTANGA YOGA
Ενισχύστε το σώμα σας ασκούμενοι σε μια πιο δυναμική Yoga, επιτρέποντας ταυτόχρονα την καλλιέργεια της ισορροπίας και της ευλυγισίας με την ψυχική σας βελτίωση. Non-stop άσκηση επιφέρει άμεση ενδυνάμωση, τόνωση και σχηματισμό σιλουέτας, εμπλουτίζοντας τη μέρα σας με πιο ευχάριστες νότες! Δείτε τα αποτελέσματα 1 χρόνου στο σώμα σας μέσα σε μόλις 3 μήνες.
DANCE-FLOW YOGA
Χορέψτε στους ρυθμούς της Yoga σε μια νέα διάσταση που δεν έχει προηγούμενο. Για όλους εσάς που αναζητάτε την μουσική έκφραση μέσω της συνεχής ροής του σώματος, ασταμάτητα! Δυναμώστε, τονωθείτε και συγκεντρωθείτε, αφουγκραζόμενοι τη δυναμικότητα του εαυτού σας!


DETOX YOGA
Αποτοξινώστε το σώμα σας με ένα πρόγραμμα detox yoga. Θα ενθουσιαστείτε με τα άμεσα αποτελέσματα που σας προσφέρει, αφού από το πρώτο μάθημα θα δείτε πως αντιδράει το σώμα σας και πόσο γρήγορα αποβάλει τις τοξίνες ο οργανισμός σας. Μη διστάσετε να εξιγυάνετε νου εν σώματι και να χαρίσετε στον εαυτό σας μία πιο ξεκούραστη μέρα.

AERIAL HEART YOGA
Η Aerial Heart Yoga ήρθε για να ανακουφίσει από πόνους και ένταση στο σώμα μας με την απώλεια της βαρύτητας. Επωφεληθείτε απο τα οφέλη της. Αντιγήρανση, αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης, ξεκούραση, ενίσχυση μνήμης και φυσικά... όλα τα οφελη της γιόγκα.

PILATES
Η γνωστή μέθοδος του δρ. Pilates που θα σας βοηθήσει να γυμναστείτε και να ξεκουράσετε το σώμα σας από σωματικά προβλήματα και πόνους. Ελάτε να διασκεδάσουμε χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός μας, ειδικές μπάλες και διάφορα εξαρτήματα  για να γυμναστούμε στη μέθοδο Pilates. Σε 10 μέρες θα νιώσετε τη διαφορά και σε 20 θα τη βλέπετε στο σώμα σας.


ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Τώρα με τα νέα προγράμματα που παρέχει το κέντρο μας, μπορείτε να αδυνατίσετε εύκολα και σωστά, χωρίς να φοβάστε μήπως τα ξαναβάλετε. Επιλέξτε από μία πληθώρα προγραμμάτων ελέγχου βάρους, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα σας αλλά και στο σώμα σας. Τώρα σας παρέχουμε ειδικές προσφορές για να ταιριάζει καλύτερα και στην τσέπη σας.


ΔΙΑΙΤΟΓΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ
Οι έμπειροι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι του κέντρου μας είναι κοντά σας για να σας προτείνουν την κατάλληλη διατροφή για την περίπτωσή σας. Αναλαμβάνουμε όλες τις περιπτώσεις.
ΟΡΘΟΣΩΜΙΑ
Η σωστή στάση του σώματός είναι κάτι που όλους μας απασχολεί και μας δυσκολεύει. Αλλά με τις ειδικές ασκήσεις μπορούμε τώρα να επιτύχουμε σωστή στάση του σώματος και ενδυνάμωση των μυών που στηρίζουν την σπονδυλική στήλη εύκολα και γρήγορα. Το αποτέλεσμα; Η διατήρηση της σωστής μας στάσης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας πιο ξεκούραστα.

STRETCHING
Για όσους η ευλυγισία δεν είναι προνόμοιο αλλά σωστή εξάσκηση, έρχεται το stretching για να μας τη χαρίσει. Ειδικές ασκήσεις για όσους έχουν την ανάγκη για διατάσεις και περισσότερη ευλυγισία. Όσο πιο ανοιχτοί είμαστε στο σώμα μας, τόσο πιο ανοιχτεί είμαστε  με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Επιτρέψτε στο σώμα σας να χαλαρώσει, να ανοίξει και να εκφράσει τις ανάγκες του. 
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφεθεί σε ένα πνευματικό ταξίδι για την αναζήτηση την προσωπικής σας αλήθειας. Αφουγκραστείτε το είναι σας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την αυτοσυγκέντρωση και την πνευματική σας διαύγεια, ξεκουράζοντας τόσο το σώμα όσο και το μυαλό, αποβάλλοντας κάθε περιττό άγχος.
REIKI
Αφεθείτε στην θεραπευτική ενέργεια του Ρέικι μέσα από μία σειρά συνεδριών ή μέσω της προσωπικής σας μύηση σε αυτό, ούτως ώστε να εξισορροπήσετε τα τσάκρα σας ή να θεραπεύσετε ενεργειακά μπλοκαρίσματα και να καθαρίσετε την αύρα σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑΣ-ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Συναντηθείτε με τις ανάγκες του σώματός σας. Γνωρίστε διατροφικές λύσεις για την βελτίωση της υγείας του οργανισμού σας και την ταχύτερη βελτίωση του, εντάσσοντας στο διαιτολόγιό σας φυσικά προϊόντα και βότανα που αντιστοιχούν στις δικές σας ανάγκες. Ανακαλύψτε το μυστικό της ευεξίας σας σήμερα!


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η ψυχική υγεία είναι κάτι που κλονίζεται εύκολα, όχι μόνο στις μέρες μας αλλά ανέκαθεν. Οι λόγοι μπορεί να είναι ασήμαντοι για τους άλλους, αλλά πάντα σημαντικοί για μας. Μην αφήνετε θέματα που σας απασχολούν άλυτα για μεγάλο διάστημα. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις μόνοι σας αλλά αν δυσκολεύεστε μη διστάσετε να συναντήσετε έναν σύμβουλο ή έναν ψυχολόγο για να σας βοηθήσει.
Στο κέντρο μας παρέχουμε συμβουλευτική στήριξη και παρέμβαση σε άτομα, ομάδες, οικογένειες και ζευγάρια. Επίσης διαθέτουμε έμπειρο ψυχολόγο, παιδοψυχολόγο, δραματοθεραπευτρια και εργοθεραπευτή. Αναλαμβάνουμε ειδικές περιπτώσεις εργοθεραπείας σε ΑμεΑ.


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΑΠΟΤΡΊΧΩΣΗ
Ανανεωθείτε "ψυχή τε και σώματι" με τη μοναδική εμπειρία της αισθητικής θεραπείας προσώπου & σώματος με τα εκπληκτικά προιόντα της Νεκράς Θάλασσας. Καταπολεμήστε προβλήματα όπως ευαισθησία, ακμή, αφυδάτωση, ξηρότητα, πανάδες, ρυτίδες & χαλάρωση στο πρόσωπο και κυτταρίτιδα, χαλάρωση, αδυνάτισμα στο σώμα με τον τρόπο που τα καταπολεμούσε και η Κλεοπάτρα. Με τη δύναμη της Νεκράς Θάλασσας. Φυσικά τώρα και εναλλακτική αποτρίχωση με βιολογικά φυσικά προιόντα που σας απαλλάσουν από τα προβλήματα της αποτρίχωσης, όπως φλεγμονές, κοκκινίλες, φαγούρα, αλλεργίες. Βιώστε την εμπειρία της αποτρίχωσης άφοβα.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ
Τώρα η θεραπευτική μέθοδος ρεφλεξολογίας και στο Ε.Θ.Κ.Ε. για να αντιμετωπίσουμε τους πόνους και τα θέματα υγείας που μας απασχολούν άμεσα και αποτελεσματικά.
MASSAGE
Στις θεραπευτικές μας τεχνικές προσθέσαμε και διάφορα είδη μασάζ για να προσφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη θεραπευτική αγωγή. Επιλέξτε ανάμεσα από χαλαρωτικό, λεμφικό, αγιουβερδικό & ταυλανδέζικο μασάζ και νιώστε την εμπειρία της απόλυτης ξεκούρασης και αναζωογόνησης.

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θεραπευτείτε επιλέγοντας την κατάλληλη συνεδρία φυσικοθεραπείας σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τον γιατρό σας.


ΧΟΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Χορέψτε στους ρυθμούς που αγαπάτε και θεραπευτείτε ολιστικά. Επιλέξτε από latin, tango, musical, oriental, aerobic, taibo, dance yoga. Δοκιμάστε τα όλα.


ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Τώρα το κέντρο μας διαθέτει παιδικά τμήματα ανάπτυξης προσωπικοτητας και δημιουργικής απασχολησης των παιδιών από 3 ετών. Εικαστικά, θέατρο, εργοθεραπεία, χορός και παιδική γιόγκα. Συνεχής επίβλεψη και υπευθυνότητα.

ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Τα υπέροχα καλλυντικά με Αλόη Βέρα της Forever Living Products και τα μοναδικά προιοντα της Νεκράς Θάλασσας, θα ανανεώσουν και θα τονώσουν την επιδερμίδα σας άμεσα. Το χάδι της Αλόη Βέρα θα σας καταπλήξει μέσα από μια μεγάλη συλλογή προιόντων για το σώμα, το πρόσωπο, όλη την οικογένεια και όχι μόνο. Πλοηγηθείτε στο site Forever Living Products και ενημερωθείτε για τα υπέροχα προιόντα που σας προσφέρει. Ενώ οι σειρές περιποίησης προσώπου & σώματος, της Νεκράς Θάλασσας θα σας καταπλήξουν με τη θεραπευτική τους δύναμη και τα άμεσα αποτελέσματα.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Ενισχύστε τον οργανισμό σας άμεσα με τα συστατικά που χρειάζεστε. Ρωτήστε τους ειδικούς του κέντρου μας για να σας ενημερώσουν ή επιλέξτε από το e-shop αυτό επιθυμείτε. 

Υ.Γ.: Σας ενημερώνουμε ότι οι υπεύθυνοι του κέντρου μας κάνουν ότι είναι δυνατόν για να εξελίσσουν συνέχεια τις υπηρεσίες του με μοναδικές παροχές και αξιόλογες συνεργασίες, ούτως ώστε να απολαμβάνετε τη βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Γιαυτό και η δική σας γνώμη μετράει. Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε για τη δική σας εμπειρία.
Με εκτίμηση,
Αγγελική Κοσκερίδου